Kérdések - válaszok

Ingyenes, vagy fizetős; miért?

RÉSZBEN; a weblapért és a tartalomkezelő rendszerért - amit alapesetben egy weblapkészítő / programozó céggel elkészíttetne kb. 50 - 200ezer Ft értékben - semmit nem kell fizetnie.

A fenntartás (tárhely) - amiért szintén fizetni kell más szolgáltatónál is - nálunk is pénzbe kerül, de nem több, mint máshol (hasonló szolgáltatásokkal)!
Ezért a pénzért garantáltan minőségi, reklámmentes szolgáltatás jár, amivel nem kell a látogatók elött szégyenkezni, illetve az ingyenes szolgáltatók esetében járó bizonytalansággal szembenézni!

Természetesen kérhet extrákat is - pl. saját design, saját domain név (internetcím) - amik nincsenek benne az alap szolgáltatásban, ezeket kedvezményes áron biztosítjuk!


Mit és milyen minőségben kapok?

Ez egy összetett kérdés - révén mindenkinek más az igénye és elvárása.
Annyit bizton állíthatunk, hogy minden szakmai normának megfelel, minden általános számítógéppel megnyitható és keresőbarát.
A megjelenés egyénileg kiválasztható több előre elkészített vázlatból, de lehetőség van teljesen egyéni design rendelésére is - ez a weblap is, amit éppen olvas, ezzel a rendszerrel készült.
A rendszer 1 hónapig ingyen kipróbálható, nem zsákbamacskát kínálunk!

-Amennyiben teljesen egyéni igényei vannak, megvalósítjuk azt is, kérje ingyenes ajánlatunkat!


Tényleg egyszerű a használata, hogyan működik?
 
Egy jelszóval elérhető részen, magyar szerkesztőfelületen, a Word, vagy Office -hoz hasonló szövegszerkesztővel online szerkesztheti weblapja teljes tartalmát.

Rengeteg funkciót találhat, de az elsődleges cél a felhasználóbarát, átlátható használat volt, amit egy általános felhasználó is kezelni tud!


Bemutatkozó anyag, adatfeltöltés...

Mindenki a saját szakterületét ismeri a legjobban, így azt bemutatni Ön tudja a legjobban. A bemutatkozás, árlista megírása az Ön feladata, mi ennek a profi internetes megjelenésében, módosíthatóságában segítünk!


A keresőkben (pl. Google) benne lesz?

Bár a keresők ingyen veszik fel a weblapokat a találati listára 2-8 hét elteltével, ezért nem vállalnak garanciát, mégis biztosak vagyunk benne, hogy IGEN, ráadásul minden lehetőséget megragadtunk, amitől a megjelenési pozíció függ, így talán jobb helyezésre is számíthat, mint a weblapok nagyrésze!

Olvassa el Kereső pozíció oldalunkat!


Mi a garancia a folyamatos működésre?

Mindent megteszünk a zavartalan üzemlés érdekében
  • Brand szerver nagy felkészültségű szakemberekkel
  • Szerverközpontbeli elhelyezés
  • Folyamatosan karbantartott rendszer
  • Rendszeres biztonsági mentés
Lényegében folyamatos működést ígérünk, de lehetőség van utólagos fizetésre is, amennyiben nem elégedett a szolgáltatással, nem kell fizetnie!


 

yWEB - minden jog fenntartva

WeblapÉpítő